PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Habilitats personals i socials

Estàs pantallat?

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle superior d'educació primària.

Descripció:
Obra de teatre de petit format en català realitzat per dues actrius i educadores socials que desenvolupen diferents situacions properes als infants i adolescents, relacionades amb l'ús abusiu de pantalles. A continuació es planteja un debat per copsar l'absurditat de les situacions teatralitzades i ajudar a reflexionar sobre un ús més responsable de les TIC.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Taller del dol. Ara sí que sé!

A qui s'adreça:
Alumnes cicle mitjà d’educació primària.

Descripció:
L'Hospital Universitari General de Catalunya ha posat a disposició del Servei d'Educació dels ajuntaments i de les escoles, el taller de les pèrdues per a infants i adolescents, Ara sí que sé!.  L’objectiu del taller és promoure el desenvolupament de la intel·ligència emocional per augmentar la capacitat per superar les adversitats, com la mort o la separació del pares, en una de les etapes més determinants de les seves vides.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Relacions a través de la pantalla!

A qui s'adreça:
Alumnes de 2n cicle d'ESO, batxillerat i formació professional.

Descripció:
Xerrada dinàmica sobre les relacions a través de les pantalles. S’aborden els conflictes a través de les pantalles i es proposen pràctiques per a un ús que no generi problemes i/o aporti solucions individuals i col·lectives des de l’empatia.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e