PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Habilitats personals i socials

Estàs pantallat?

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle superior d'educació primària.

Descripció:
Mitjançant quatres escenes teatrals -que tracten l’ús del mòbil, els videojocs, la televisió, la publicitat, els xats i les xarxes socials- es plantegen situacions força habituals i quotidianes relacionades amb les pantalles. Com les fem servir? Les fem servir massa? Les hem de fer servir per tot i a tot hora? I què passa quan no les emprem bé?  A vegades ens fan sentir malament o fem sentir malament als altres depenent de com les utilitzem?.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

Relacions a través de la pantalla!

A qui s'adreça:
Alumnes de 2n cicle d'ESO, batxillerat i formació professional.

Descripció:
Xerrada dinàmica sobre les relacions a través de les pantalles. S’aborden els conflictes a través de les pantalles i es proposen pràctiques per a un ús que no generi problemes i/o aporti solucions individuals i col·lectives des de l’empatia.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

Gestió de l'ansietat

A qui s'adreça:
Alumnat de formació professional i escoles d'adults.
 
Descripció:
En els últims anys, hi ha hagut un increment de joves que tenen patiment emocional i manca d'eines per afrontar situacions de tensió, com poden ser les presentacions orals, els exàmens o d'altres de caràcter personal (ruptures amoroses, desacords amb amistats, canvis familiars, etc.).

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

Parlem de pantalles

A qui s'adreça:
Alumnes de Programes de Formació i Inserció, d’Unitats d’Escolarització Compartida, d’escoles d'adults, de centre d’Itineraris Formatius Específics de FP grau bàsic i de Centre de Noves Oportunitats i similars.

Descripció:
Sessió participativa sobre diferents temes relacionats amb les pantalles (privacitat a les xarxes, sobreexposició, gestió del temps, sexting/sexpreading, videojocs, xarxes socials, influencers, videojocs, jocs d'apostes online, etc).

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic