PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Habilitats personals i socials

Estàs pantallat?

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle superior d'educació primària.

Descripció:
Mitjançant quatres escenes teatrals -que tracten l’ús del mòbil, els videojocs, la televisió, la publicitat, els xats i les xarxes socials- es plantegen situacions força habituals i quotidianes relacionades amb les pantalles. Com les fem servir? Les fem servir massa? Les hem de fer servir per tot i a tot hora? I què passa quan no les emprem bé?  A vegades ens fan sentir malament o fem sentir malament als altres depenent de com les utilitzem?.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

Relacions a través de la pantalla!

A qui s'adreça:
Alumnes de 2n cicle d'ESO, batxillerat i formació professional.

Descripció:
Xerrada dinàmica sobre les relacions a través de les pantalles. S’aborden els conflictes a través de les pantalles i es proposen pràctiques per a un ús que no generi problemes i/o aporti solucions individuals i col·lectives des de l’empatia.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

Parlem de pantalles

A qui s'adreça:
Alumnes de Programes de Formació i Inserció, d’Unitats d’Escolarització Compartida, escoles d'adults, centre d’Itineraris Formatius Específics de FP grau bàsic i Centre de Noves Oportunitats.

Descripció:
Taller participatiu per reflexionar sobre diferents temes relacionats amb les pantalles: privacitat a les xarxes, sobreexposició, gestió del temps, sexting/sexpreading, videojocs, xarxes socials, influencers, jocs d'apostes online i d'altres.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

Taller del dol. Ara sí que en sé!

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle mitjà d’educació primària.

Descripció:
L'Hospital Universitari General de Catalunya ha posat a disposició del Servei d'Educació dels ajuntaments i de les escoles, el taller de les pèrdues per a infants i adolescents, Ara sí que en sé!.  L’objectiu del taller és promoure el desenvolupament de la intel·ligència emocional per augmentar la capacitat per superar les adversitats, com la mort o la separació del pares, en una de les etapes més determinants de les seves vides.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic