PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Biblioteques

Forma’t a les biblioteques. Cicle inicial d'educació primària

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle inicial d’educació primària.
 
Descripció:
Les visites es plantegen com un itinerari a seguir en funció del curs de l’alumnat. Al primer curs del cicle (1r) s’ofereix una visita d’introducció. Al segon curs (2n) una visita relacionada amb les fonts d’informació o una temàtica de foment de la lectura. Per a realitzar qualsevol de les segones visites que oferim és imprescindible haver realitzat la primera, d’introducció, l’any anterior.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

Forma’t a les biblioteques. Cicle superior d'educació primària

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle superior d’educació primària.
 
Descripció:
Les visites es plantegen com un itinerari a seguir en funció del curs de l’alumnat. Al primer curs del cicle (5è) s’ofereix una visita d’introducció. Al segon curs (6è) una visita relacionada amb les fonts d’informació o una temàtica de foment de la lectura. Per a realitzar qualsevol de les segones visites que oferim és imprescindible haver realitzat la primera, d’introducció, l’any anterior. 

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

Forma’t a les biblioteques. Cicle mitjà d'educació primària

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle mitjà d’educació primària.
 
Descripció:
Les visites es plantegen com un itinerari a seguir en funció del curs de l’alumnat. Al primer curs del cicle (3r) s’ofereix una visita d’introducció. Al segon curs (4t) una visita relacionada amb les fonts d’informació o una temàtica de foment de la lectura. Per a realitzar qualsevol de les segones visites que oferim és imprescindible haver realitzat la primera, d’introducció, l’any anterior.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

  • 1
  • 2