PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
PARCS I JARDINS

Itinerari en bicicleta per la Salut


Amb aquest itinerari visitarem arbres vells i ben conservats del cementiri i de La Salut. Podrem gaudir a més d’unes vistes magnífiques i descobrirem nous carrils bici al límit entre la ciutat i els conreus.

 Es tracta d'un itinerari de dificultat mitja, preferentment per realitzar amb bicicleta de muntanya. Per aquells a qui els faci respecte circular per la calçada, l’itinerari està dissenyat per a que pugueu fer aquests trams a peu per la vorera.

Distància: 9,37 Km
Durada: 2h aprox.

Continuar llegint

Itinerari en bici pels parcs de la ciutatAquest itinerari transcorre pràcticament tot per carrils bici. Té poc desnivell i és de molt poca dificultat. És circular, així que podem  començar des de qualsevol punt.

En el recorregut podem descobrir alguns dels arbres més vells de la ciutat. És també una oportunitat per a poder observar arbres autòctons, arbres habituals als nostres carrers, espècies introduïdes fa pocs anys a Sabadell i algun exemplar rar.

Distància: 11,43 Km
Durada: 2h aprox.

Continuar llegint

Itinerari a peu pel centre


Itinerari a peu per conèixer els arbres del centre de la ciutat de Sabadell.

En aquest itinerari podrem veure una gran varietat d'arbres i també descobrirem molts exemplars singulars i poc comuns a la ciutat.

Distància: 4 Km
Durada: 1h 45 min aprox.

 

  

Continuar llegint

Itinerari a peu al parc Catalunya


NOVETAT! Itinerari d’identificació d’arbrat al Parc Catalunya amb l’ajuda de codis QR

Dins del Parc Catalunya podeu realitzar a peu l’itinerari circular que us proposem i que recorre bona part del parc, des de l’Eix Macià fins a la font de Can Rull. És un recorregut de poca dificultat, i és molt recomanable per fer-lo amb infants, ja que  pràcticament només discorre per camins interiors del parc, i  es pot realitzar en poc més d’una hora.

 

Distància: 3,5 Km
Durada: 1h 30 min aprox.

Continuar llegint

També et pot interessar...