PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
PARCS I JARDINS

Destaquem:

Publicació del llibre "L'arbrat de carrer de Sabadell"

L’any 1999 l’Ajuntament de Sabadell va editar un llibret que recopilava una selecció dels arbres més representatius de la ciutat. Ara us presentem la publicació L’arbrat de carrer de Sabadell, actualitzada i revisada,  per tal de col·laborar en la divulgació del coneixement sobre l’arbrat i els espais verds de Sabadell.
Aquesta publicació conté una selecció dels arbres més representatius de la ciutat, amb una descripció detallada de 44 arbres diferents, i es distribueix en dues parts:Estructurador del verd de la ciutat” i “Guia dels arbres de la ciutat”, respectivament.
L’objectiu d’aquesta publicació és exposar els beneficis que aporten els arbres que es troben dins el nucli urbà de la ciutat, i alhora fer divulgació dels criteris de plantació i poda, la tria d’espècies, i el control de plagues, entre d’altres.
En aquesta publicació també trobareu la descripció de tres itineraris urbans, per ajudar a localitzar i resseguir espècies diverses d’arbrat dins de l’àmbit de la ciutat: un itinerari a peu pel centre, i dos pensats per fer amb bicicleta, un des del Parc del Taulí fins el  parc de la Salut, i l’altre per trobar els exemplars d’arbrat més rellevants de Sabadell.
 
Us convidem a consultar aquesta guia i descobrir nous aspectes sobre els arbres de Sabadell.

   

Campanya de poda d'arbrat municipal 2019/2020

Actualització (Maig 2020)
Amb motiu de les afectacions causades pel COVID-19, ha estat necessari adaptar també la programació de poda de l'arbrat municipal de la ciutat.
Adjuntem l'actualització de la previsió de poda per cada districte, amb indicació dels espais on serà necessari posposar les actuacions.
 
 
 

Els treballs de poda estacional d'hivern de l'arbrat municipal es van iniciar el passat mes de novembre, tot i que durant la resta de l'any es segueixen realitzant tasques de poda. Des de la tardor de 2019 fins a l'estiu de l'any 2020 es preveu podar un total de 11.447 arbres al conjunt de la ciutat.
Als arxius adjunts podeu consultar la poda d'arbrat prevista a cada Districte.
 
Districte 1: Llistat de poda 
Districte 2: Llistat de poda
Districte 3: Llistat de poda
Districte 4: Llistat de poda
Districte 5: Llistat de poda
Districte 6: Llistat de poda
Districte 7: Llistat de poda
Total ciutat: Llistat total

Us adjuntem també el tríptic Què cal saber sobre la poda dels arbres? amb informació d'interès per conèixer els criteris de poda i de gestió de l'arbrat que s'utilitzen a la ciutat.

També et pot interessar...