PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Temes a debat

En aquesta secció podeu trobar els temes que es debatran durant aquest curs al Consell Escolar Municipal i els què es van tractar en cursos anteriors.

 

CURS 2017-18

A la sessió plenària del dia 24 d'octubre del 2017 es va acordar la creació d'una comissió de seguiment de l'aplicació del Pla per l'equitat i l'èxit educatiu. Està previst que aquesta comissió es reuneixi a principi i a l'acabament de cada curs per analitzar i valorar el grau de realització de les accions previstes inicialment.

 

CURS 2016-17

Al plenari del mes de febrer del 2017 es va acordar la creació dues comissions de treball per abordar diversos aspectes:

- comissió sobre polítiques d'escolarització: fa uns mesos es va crear una comissió de treball per analitzar el Mapa Escolar que havia de proposar l'oferta educativa de la nostra ciutat fins a l'any 2026. Al mes de febrer la comissió ja havia realitzat l'anàlisi de les dades demogràfiques i de les places dels diferents nivells educatius i zones de la ciutat per valorar quina ha de ser l'oferta dels propers anys que doni resposta a la possible demanda.

A partir d'aquell moment es va voler fer un pas més enllà i es va proposar la creació d'una comissió que analitzés i proposés quines han de ser les polítiques educatives que han de portar-se a terme per garantir una escolarització equilibrada, valorar quin model de centre volem, si cal prioritzar o no l'itinerari pedagògic i d'altres qüestions que puguin incidir en una oferta educativa que doni resposta a totes les necessitats dels infants i joves de la ciutat.

- comissió sobre polítiques educatives: al mes de febrer estava elaborant un Pla per a l'equitat i l'èxit educatiu per als propers anys i des del Consell Escolar Municipal es va voler participar en aquest procés i posar sobre la taula diversos aspectes que han de regir la política educativa de la nostra ciutat. S'estan recollint les aportacions de la comunitat educativa a través de medis molt diversos i un d'ells és el CEM, com a òrgan d'assessorament i consulta a nivell municipal.

 

CURS 2015-16

Elaboració del Mapa Escolar de Sabadell. Al plenari del mes de març de 2016 s'ha aprovat la creació d'una comissió de treball que elabori la proposta de Mapa escolar per als propers cursos.

Proposta d'elaboració d'un protocol sobre l'assetjament. Es va crear una comissió que va analitzar les diferents accions que s'estan portant a terme a nivell de ciutat en relació a l'assetjament i es va proposar un document que recull algunes recomanacions tant per als centres educatius com per a d'altres entitats on participin infants i joves. Si voleu consultar el document, cliqueu aquí.