PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Demà, dijous 26 de juliol, el president de la Generalitat, Quim Torra, farà la seva primera visita oficial a Sabadell.

Arribarà a l’Ajuntament a les 9 del matí i intervindrà en una reunió de treball amb membres del Govern. Tot seguit, a les 9.20 h, firmarà el Llibre d’Honor a la Sala de Plens acompanyat de diferents càrrecs electes.

El Complex Esportiu Municipal de Gràcia ha estrenat recentment unes pistes per practicar-hi handbol platja, fent així realitat un projecte molt esperat a la ciutat i que ha estat possible gràcies a l’impuls que li ha donat l’OAR Gràcia.

El nou espai de sorra, conegut ja com l’OAR Arena, es convertirà el proper cap de setmana en l’escenari de l'última prova del Tour Català d'Handbol Platja.

Per conèixer-ne tots els detalls, aquest dijous es presentaran les noves instal·lacions, que a hores d’ara són les úniques permanents que hi ha a Catalunya i que tenen llum artificial per a un ús nocturn.

Aquest agost, l’Ajuntament durà a terme diferents millores en la mobilitat per tal d’incrementar la seguretat al carrer de la Indústria i al voltant de diferents escoles de Sabadell. Per explicar-los, es convoca una roda de premsa, el dijous 26 de juliol.

Dijous 26 de juliol, a les 5 de la tarda, tindrà lloc la sessió ordinària del mes de juliol del Ple municipal a l’Ajuntament.