PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

L’Ajuntament reforça amb més senyalització els itineraris alternatius al passeig de Can Feu

L’Ajuntament reforça amb més senyalització els itineraris alternatius al passeig de Can Feu

La senyalització farà especial incidència en el fet que els vehicles que circulen per l’avinguda d’Arraona accedeixin des d’aquesta via a la C-58 per Can Gambús fins a ronda de l’Oest. Aquesta s’acompanyarà al llarg de tot l’itinerari, indicant l’accés recomanat a l’autopista.

La nova senyalització reforçarà la que ja s’havia fet prèviament, així com les actuacions realitzades per Infraestructures de la Generalitat.

El soterrament de les vies dels FGC comportarà un canvi radical d’una part de la ciutat. Tenim un equip de tècnics municipals que fan un seguiment exhaustiu de l’afectació dels talls al carrer per minimitzar l’impacte a la circulació i ara estem focalitzats a informar i aconseguir canviar els hàbits perquè els conductors facin servir vies alternatives”, ha afirmat el tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez.

Un equip de seguiment, format per la Policia Municipal i els serveis tècnics de Mobilitat, treballa per millorar la circulació constantment i detectar les incidències que es generen a partir dels nous itineraris seguits pels conductors i determinar mesures correctores.

Som conscients que és un tall molt important i que hi ha afectacions a la mobilitat que estem gestionant amb reforços, com l’ajustament dels semàfors”, ha explicat el regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero.

Ajustar els semàfors

A més, s’està ajustant novament la senyalització semafòrica per facilitar la sortida de la ciutat per la plaça del Mil·lenari, amb l’objectiu d’aconseguir la màxima fluïdesa possible i evitar que les interseccions existents a la plaça quedin bloquejades per vehicles. Igualment s’estan analitzant canvis en la configuració de la plaça per determinar si és possible simplificar-la i afavorir la circulació d’entrada i sortida de la ciutat.

També es farà un ajust de programació semafòrica a l’avinguda d’Arraona amb el carrer de l’Uruguai i el passeig de Can Feu.

La ronda de l’Oest com a alternativa principal d’accés i sortides de la ciutat

La ronda de l’Oest es configura com l’alternativa principal d’accés i sortida de la ciutat per a tot l’àmbit nord i oest. És una via amb prou capacitat i que permet una connexió ràpida amb tota la banda de ponent de la ciutat.

Així mateix és la millor opció per als vehicles que utilitzaven el passeig de Can Feu per accedir a la C-58, per la qual cosa es recomana que es desviïn per la carretera de Terrassa fins a la ronda de l’Oest o per l’avinguda d’Arraona i des de la qual també es pot accedir a la ronda de l’Oest utilitzant la ronda de Jean Monet.

Igualment d’entrada, per poder accedir als barris dels Merinals i Can Feu venint des de Barcelona, l’itinerari més directe serà entrar a Sabadell pel lateral de l’autopista C-58 i agafar la sortida per l’avinguda d’Arraona. En el cas que s’hagi accedit a la plaça del Mil·lenari, es recomana agafar novament la C-58 en direcció Terrassa, continuar pel lateral de la C-58 i seguir per la sortida a l’avinguda d’Arraona.

 

Afectacions al trànsit per l'inici de les obres d'integració urbana dels FGC a Can Feu - Gràcia

 

Imprimeix Correu electrònic

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27