PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

Rambla i Passeig

 LA MOBILITAT AL CENTRE. ESPAIS DE MOBILITAT COMPARTIDA

 rambla sabadell
LA REOBERTURA AL PASSEIG DE LA PLAÇA MAJOR I EL TRANSPORT PÚBLIC

Amb la reobertura del passeig de la Plaça Major, Sabadell ha recuperat una de les zones emblemàtiques del centre i de la ciutat. Es tracta d'un espai de mobilitat compartida, en què els vianants, les bicicletes i el transport públic conviuen de forma natural i de manera pacífica.

Amb la voluntat que el transport públic connecti els usuaris d'arreu de la ciutat amb els punts de major interès i atracció, al passeig s'ha recuperat la circulació dels autobusos. Es tracta d'un espai de trobada, i en què l'ús que en facin els vianants pot condicionar que en moments de gran afluència o d'activitats concretes, el transport públic es desviï per tal de facilitar-ne la seva utilització.

Pel que fa al servei d'autobusos urbans circulen pel passeig de la Plaça Major i pel passeig Manresa les línies L1, L2 i L3 en ambdós sentits, i també les línies L4, L44, L5 i L55 en sentit El Poblenou, Can Roqueta i Les Termes. S'han recuperat també les parades de la plaça del Doctor Robert i les del passeig de Manresa en ambdós sentits.

 TANCAMENT DE LA RAMBLA DIUMENGES I FESTIU

Tots els diumenges i festius, es produeix una tall per a vehicles des de las 6:00 fins les 00:00. Els carrers afectats són la Rambla, passeig Plaça Major, passeig Manresa i Via Massagué. Tota aquesta zona és exclusiva per a vianants, per a què puguin gaudir els dies festius d'un ambient sense sorolls ni fums. 

rambla diumenge 1

REORGANITZACIÓ DE LES CÀRREGUES I DESCÀRREGUES

Amb la reobertura del Passeig s'han reorganitzat les localitzacions de les càrregues i descàrregues tant del Passeig com de la zona de vianants interior.

Totes elles, tant les del Passeig, la de la Rambla, com les de la zona de vianants interior (Marià Fortuny, Palanca, Borriana i Mestre Rius) funcionen de dilluns a dissabte de 6:00 a 11:00 h.

CiD centre

 

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Informació i gestió Zona Blava (Vimusa)
Tel. 900 535 921

Informació i gestió bus urbà (TUS)
Tel. 93 727 00 90