PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

Noves càmeres de videovigilància a la Zona Empresarial de Can Roqueta per afavorir la seguretat

Noves càmeres de videovigilància a la Zona Empresarial de Can Roqueta per afavorir la seguretat

Les càmeres monitoritzen l’accés de vehicles al Polígon i també proporcionen imatges en temps real. Les imatges obtingudes seran gestionades per part de la Policia Municipal de Sabadell, fet que permetrà tenir un major control de les activitats que es duen a terme en el PAE Can Roqueta.

Segons ha comentat avui l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, 

“amb la ubicació d’aquestes càmeres es dóna un nou pas endavant en la renovació del polígon i en aquest cas amb un doble efecte: la millora de la seguretat d’una banda i d’altra de les condicions generals d’aquest espai, fet que reverteix en les condicions de la ciutat per acollir inversió i activitat econòmica”. 

La instal·lació ha tingut un cost de prop de 85.000 euros, quantitat que forma part del pressupost global de les obres, superior als 1,5 milions.

L’objectiu d’aquest projecte és renovar i modernitzar el polígon per tal d’aconseguir una revitalització econòmica de la zona empresarial i una millora en l’accessibilitat, la seguretat i l’habitabilitat de l’indret. Aquesta actuació beneficiarà tant els usuaris del polígon pròpiament dit, com els ciutadans que viuen prop d’aquesta zona industrial.

Les principals actuacions són la millora de la mobilitat amb la construcció de quatre rotondes als principals eixos de distribució; la millora dels carrers principals; la millora del nombre d’aparcaments de vehicles i la racionalització dels sentits únics de la majoria dels carrers, com també la millora de l’accessibilitat per a vianants, amb nous passos adaptats; i també la col·locació d’altres elements, com les càmeres de videovigilància, una estació meteorològica, carregadors de vehicles elèctrics, arbrat i senyalització nova.

Imprimeix Correu electrònic

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27