PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

Sabadell incorpora 5 nous autobusos híbrids més

Sabadell incorpora 5 nous autobusos híbrids més

Els nous vehicles són de la marca IVECO, model Urbanway 24, el mateix model dels tres vehicles que la flota va incorporar fa poc, adquirits amb el projecte de l’estratègia DUSI, cofinançada al 50% per la Unió Europea i el fons FEDER.

La potència del motor de combustió d’aquests autobusos és de 286 CV i de 120 Kw la del motor elèctric. Disposen de 24 seients i 2 espais per a cadires de rodes. Tot el vehicle és de pis baix i està dotat d’agenollament, amb rampa d’accés per a cadires de rodes –tant elèctrica com manual–, amb la particularitat que 4 dels seients estan reservats per a persones amb mobilitat reduïda i tenen els corresponents polsadors de parada sol·licitada. També incorporen la mampara en el lloc de conducció, com a mesura de prevenció i protecció.

Ara els vehicles tenen 9,5 anys de mitjana d’edat

Aquesta incorporació permetrà retirar 5 dels vehicles més antics que té la flota, per la qual cosa es disminuirà els 11,6 anys d’antiguitat mitjana que tenia la flota el 2019 a 9,5 anys a data d’avui. No obstant això, els 5 autobusos retirats es mantindran en reserva temporal, en previsió de futures necessitats per possibles limitacions d’aforament en els propers mesos com a conseqüència de la COVID-19.

Imprimeix Correu electrònic

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Informació i gestió Zona Blava (Vimusa)
Tel. 900 535 921

Informació i gestió bus urbà (TUS)
Tel. 93 727 00 90