PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

Nou vial de vianants i ciclistes entre Sabadell, Matadepera i Terrassa

Nou vial de vianants i ciclistes entre Sabadell, Matadepera i Terrassa

Les obres tenen per objecte la implantació d’un vial per a vianants i ciclistes al marge dret de la BV-1248 (carretera de Matadepera), per completar l'itinerari entre Sabadell i Matadepera. El projecte enllaçarà l’itinerari existent amb el nucli de Matadepera, passant al costat de les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club i el tram de C-1415a sobre torrent de la Betzuca.

 El projecte també contempla la millora de la intersecció entre les carreteres C-1415a i BV-1248 mitjançant la implantació d’una rotonda. La rotonda permetrà la millora del funcionament i les condicions de seguretat de la intersecció i permetrà l’encreuament de la calçada a vianants i ciclistes pel pas que s’habilitarà a la carretera C-1415a.     

 La BV-1248 és una carretera convencional 1+1, que connecta els municipis de Sabadell i Matadepera passant pel terme municipal de Terrassa, creuant la carretera C-1415a que uneix Terrassa amb Castellar del Vallès. El creuament entre les carreteres està format per una intersecció, en T, a l’est del Torrent de la Betzuca, un tram comú per creuar el Torrent de la Betzuca amb un viaducte amb una sola calçada 1+1 sense vorals i voreres laterals; i una segona intersecció en T a l’oest del Torrent.

Actualment, es disposa de carril bici i itinerari per a vianants des del nucli urbà de Sabadell fins l'accés a l’església de Sant Julià d’Altura.

Imprimeix Correu electrònic

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Informació i gestió Zona Blava (Vimusa)
Tel. 900 535 921

Informació i gestió bus urbà (TUS)
Tel. 93 727 00 90