PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

La TUS modernitzarà el sistema d’informació en temps real del servei als usuaris

La TUS modernitzarà el sistema d’informació en temps real del servei als usuaris

El nou sistema garantirà que la TUS disposi de les eines adequades per millorar la regulació i gestió de la flota i la qualitat del servei. A més, informarà els viatgers de les possibles incidències en el servei en temps real i subministrarà aquesta informació perquè es difongui per altres mitjans (sistemes d'informació en parades, app mòbil, internet, etc.).

El nou SAE també generarà registres històrics de cada expedició que serveixin per poder avaluar amb posterioritat la qualitat del servei prestat. En última instància, permetrà  que aquest sistema pugui interactuar amb altres sistemes de l’empresa i amb eventuals futures ampliacions del mateix equip.

La renovació es durà a terme per raons d’obsolescència dels equips i del programari. Tot i això, si es considera adient, es reutilitzaran els equips actuals. En aquests moments, la TUS utilitza el sistema que s’ha anat implantant progressivament des de l’any 2001.

El pressupost de licitació del nou contracte, aprovat per la Junta de Govern Local, és de 1.240.900 euros. Aquesta actuació es troba en el marc dels Fons Europeus Next Generation.

Imprimeix Correu electrònic

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Informació i gestió Zona Blava (Vimusa)
Tel. 900 535 921

Informació i gestió bus urbà (TUS)
Tel. 93 727 00 90