PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
GÈNERE, FEMINISMES i LGTBI

Presentació del calendari institucional 2017

IMG 3125El calendari 2017 publicat per l’Ajuntament de Sabadell mostra 12 projectes de cooperació, un per mes, que s’estan duent a terme a diferents parts del món i que treballen a la vegada per la igualtat entre dones i homes. Amb el títol La igualtat de gènere, un repte arreu del món, el calendari es presentarà en un acte públic, el dimarts 13 de desembre, a les set de la tarda, a l’auditori del Casal Pere Quart.

L’acte de presentació inclourà una ponència col·loqui amb la participació de la regidora de Drets Civils, Míriam Ferràndiz; Maria Montesinos, de la consultoria de gènere Indera; Fernanda López, educadora de Moçambic Hlayiseka i educadora d’un projecte d’apoderament de dones joves en situació de vulnerabilitat a Maputo; Pascale Coissard, responsable del projecte "No més persecucions per motius d’orientació sexual i identitat de gènere" de l’entitat Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat; i Suren Petrosov, sol·licitant d’asil per motius d’orientació sexual de Rússia.

La cooperació́ amb perspectiva de gènere supera la perspectiva de tractar la dona com a subjecte passiu i receptora de l’ajuda, un instrument per a gestionar-la per mitjà del seu rol a dins del nucli familiar o la comunitat, sense cap reconeixement socioeconòmic.

Es tracta de treballar de manera que es posa en primer pla les diferents condicions, situacions i necessitats de les dones i els homes i, alhora, facilitar processos d’apoderament de les dones per enfortir la seva autonomia personal i posar en valor el seu paper a dins de cada comunitat.

 

>> Descarregar calendari 2017

 

 

 

Imprimeix Correu electrònic