PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
GÈNERE, FEMINISMES i LGTBI

Nous Homes de Sabadell participarà en la 7ª Trobada de Grups d'Homes per la Igualtat de Catalunya

La jornada tindrà lloc a Sabadell, el proper dissabte 29 d'abril amb el nom d'Home i Espiritualitat. Per participar-hi, no cal formar part de cap grup d'homes, és suficient si ets home profeminista.

Explicació de la jornada:

De nou tornem a trobar-nos per treballar a favor d'una societat més justa i lliure. Aquest cop amb la mirada posada en el tema "Home i Espiritualitat".

En un sentit ampli, podem entendre espiritualitat com aquella disposició psicològica, moral o cultural a experimentar l'alliberament del millor d'un mateix.

• En quina manera els homes podem alliberar la nostra autenticitat, més enllà dels mandats (socials, parentals, culturals, religiosos, educacionals ....) de tot tipus?

• Som conscients dels mandats constrictius del patriarcat?

• Com col·laborem amb la construcció d'una societat més justa i lliure?

• Com el nostre treball intern (sovint en grups d'afinitat) pot tenir un reflex en la societat?

Utilitzarem, per a aquesta jornada, dinàmiques inspirades en el llibre "L'Heroi de les mil cares" de Joseph Campbell. Ah! I aprofitarem per revisar el concepte "heroi".

En tractar-se d'una jornada de treball amb una clara vocació profeminista, la nostra proposta està oberta a grups d'homes (o bé homes sense afiliació a cap grup) amb aquesta visió, per la qual cosa no entrarem en debats sobre altres propostes.

Acabada la trobada farem un dinar de germanor amb aquells que es vulguin quedar, si esteu interessats preguem envieu un correu abans del 23 d'Abril a noushomesdesabadell@gmail.com per saber quanta gent es vol quedar a dinar i poder fer la reserva al restaurant.

 


 

Imprimeix Correu electrònic