PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
GÈNERE, FEMINISMES i LGTBI

Activitats

Sabadell es suma a la Vaga Feminista convocada el 8M

vaga8M activitat

Manifestem un any més el nostre ferm compromís amb les dones, la defensa dels seus drets i les polítiques d'igualtat com a instrument per avançar cap a una societat lliure de masclisme perquè és incompatible amb la democràcia, la llibertat i la igualtat real.

La Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI de Sabadell, ens convida a participar d’una acció central el 8 de març, a les 12 h a la pl. Sant Roc. Aquesta acció, se suma a les diverses activitats organitzades nacionalment i internacionalment, i ens convida a posar sobre la taula totes aquelles coses que ens oprimeix com a dones.

Participa en aquest dia i porta aquells objectes que representin opressions, com per exemple: tapers, roba "colada" amb pinces d'estendre, davantals, escombres, consum sexista, joguines sexistes, xeringues, planxes, cartells sexistes, bolquers, estris de cuina, uniformes sexistes...

Totes juntes els posarem sobre la taula!

Ja a la tarda, tindrà lloc l’Acte Central, organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Sabadell i la Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI. A partir de les 19 h, des de la Plaça Fidela Renom, sortirà una manifestació – cercavila pels drets de les dones. Aquesta finalitzarà a la Plaça Dr. Robert on, a les 19.30 h tindrà lloc l’acte institucional consistent en la projecció del vídeo “Dones grans a Sabadell” i la lectura d’un text, a càrrec de Montserrat Graner, del Col·lectiu Dones a l’Església. Comptarem amb la participació de les Castelleres de Sabadell.

 

 

 

 

 

Etiquetes: lgbti

Imprimeix Correu electrònic