PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

PROGRAMA 8M, DIA INTERNACIONAL DE LES DONES. Donarem informació, assessorament i eines per treballar per la igualtat entre dones i homes en l´àmbit laboral.


Dijous 7 de març de 2024, d'11 a 13 h i de 17 a 18.30 h
 

PROGRAMA 8M, DIA INTERNACIONAL DE LES DONES. Lectures públiques de textos narratius i poesia escrits per dones, especialment d'escriptores feministes. Lectura del manifest de la Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI.


Fotografia de l'activitat QUATRE CAIXES I UN UNIVERS. LABORATORI DE LECTURA

Quatre caixes que afirmen no ser-ho. Quatre colors que pinten el món. Una sorpresa, temps per mirar i coses que canvien fins a tornar a ser el que eren. Ho vindreu a investigar? De 4 a 9 anys. Cal inscripció prèvia.


 

S'explicarà una historia de sempre amb una visió feminista, amb l'objectiu de qüestionar els rols de gènere a través d'un recurs educatiu com és el conte. A càrrec d'Eva Ferrer Paniagua.


Fotografia de l'activitat CONTES DE NOIES VALENTES. HORA DEL CONTE

Heroïnes, princeses, bruixes, mares, fades... Divertides, valentes, fortes, intel·ligents, aventureres... Vine a la biblioteca a escoltar històries on les protagonistes indiscutibles són les noies. A partir de 3 anys. No cal inscripció prèvia.


Dijous 7 de març de 2024, de 19 a 21h
 

PROGRAMA 8M, DIA INTERNACIONAL DE LES DONES. Jornada esportiva amb la participació de nenes i dones en homenatge a les pioneres del nostre club.


Fotografia de l'activitat THE HITCH-HIKER. CINEMA
Dijous 7 de març de 2024, 2 sessions: a les 20 h i a les 22.30 h