PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
Fotografia de l'activitat CURS D'INFORMÀTICA: GOOGLE DRIVE I DOCUMENTS
Dimarts 19 de març de 2024, de 15.30 a 18.30 h

Taller per a adults. Crea, gestiona i treu el màxim profit de les eines que Google ofereix. Aprèn a utilitzar Google Drive, Documents i Maps per tal de poder crear documents i organitzar carpetes. Cal inscripció prèvia.


Fotografia de l'activitat LA PENYA DEL POPIS. CLUB DE LECTURA INFANTIL
Dimarts 19 de març de 2024, de 18 a 19 h

Formar part de la nostra penya és increïble. Els llibres que llegirem sempre els tria "El Popis" la mascota de la biblioteca i mai falla. Aventures, humor i un munt d'emocions ens esperen mentre parlem i compartim experiències. Cal inscripció prèvia


Dimarts 19 de març de 2024, de 18 a 19.30 h
a través d'internet.
 

Xerrada online. Cal inscripció prèvia. Coneix l'oferta educativa post obligatòria i els recursos ocupacionals existents.


Dimarts 19 de març de 2024, a les 18 h
 

PROGRAMA 8M, DIA INTERNACIONAL DE LES DONES. Fomenta la igualtat de gènere dins la teva entitat. Vine a la xerrada introductòria del projecte "Entitats Liles" on explicarem per què és important aplicar la perspectiva de gènere...


Dimarts 19 de març de 2024, de 18 a 20 h
 

PROGRAMA 8M, DIA INTERNACIONAL DE LES DONES. Espai d'empoderament per reforçar l'autoconeixement i l'autoestima, reflexionant sobre nosaltres mateixes i identificant-nos amb la resta de dones per generar recursos socioafectius segurs.


Fotografia de l'activitat GRUP DE FLAUTES DE BEC I MÚSICA DE CAMBRA. CONCERT

XXIII CICLE DE CONCERTS AL MUSEU D'HISTÒRIA DE SABADELL. A càrrec d'alumnes del Conservatori Municipal de Sabadell / Curs 2023-2024


 

PROGRAMA 8M, DIA INTERNACIONAL DE LES DONES. Es farà una breu anàlisi de les dades estadístiques de violència masclista al 2023, projecció d'un curtmetratge i dinamització a càrrec de Pat Illa, que obrirà debat entre les persones assistents.


Fotografia de l'activitat A CASA TENÍEM UN HIMNE. CLUB DE NARRATIVA
Dimarts 19 de març de 2024, de 19 a 21 h

En aquesta sessió ens endinsarem en la segona novel·la d'una autora molt estimada per nosaltres, la Maria Climent, que ens ha enamorat encara més amb "A casa teníem un himne"