PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
Divendres 8 de març de 2024, 6.30 a 22 h
 

PROGRAMA 8M, DIA INTERNACIONAL DE LES DONES. Durant tot el 8M, jornada de portes obertes per participar a les activitats dirigides del centre, adreçada aquelles dones fortes i valentes que decideixen cuidar-se i tenir una #VidaActiva


 

PROGRAMA 8M, DIA INTERNACIONAL DE LES DONES. Vorejarem el riu ripoll fins al Parc de la Clota on gaudirem d'un esmorzar de carmanyola i d'una activitat organitzada per les assistents.


Divendres 8 de març de 2024, de 9.30 a 11.30 h
 

PROGRAMA 8M, DIA INTERNACIONAL DE LES DONES. Classe oberta de Dance Urban i tonificació per fomentar la pràctica de l'esport en les dones.A les xarxes socials del Gimnàs es penjarà un vídeo reivindicatiu en commemoració del 8M.


Fotografia de l'activitat KEDADES PER TEIXIR
Divendres 8 de març de 2024, de 17 a 20 h

A la biblioteca de La Serra ens reunim tots els divendres a la tarda per a teixir plegats i passar una estona ben agradable. Si t'agrada fer mitja, ganxet, punt de creu o cosir, no t'ho pensis més i acompanya'ns!


Divendres 8 de març de 2024, 17 a 19.30 h
 

PROGRAMA 8M, DIA INTERNACIONAL DE LES DONES. Amb cançons populars commemorarem el dia internacional de les dones.


Divendres 8 de març de 2024, de 18 a 20 h
 

PROGRAMA 8M, DIA INTERNACIONAL DE LES DONES. Master de Zumba i altres d'activitats esportives amb l'objectiu de recaptar fons per una associació de dones de Sabadell.


Divendres 8 de març de 2024, de 18 a 19 h
 

PROGRAMA 8M, DIA INTERNACIONAL DE LES DONES. A través d'una dinàmica els infants podran reflexionar sobre les tasques no remunerades, majoritàriament fetes per les dones, amb l'objectiu de promocionar una cultura més igualitària.


Fotografia de l'activitat SAFARI LITERARI. LABORATORI DE LECTURA
Divendres 8 de març de 2024, de 18 a 19.30 h

Els laboratoris de lectura són espais de creació i experimentació al voltant dels llibres. A partir de 4 anys en família. Cal inscripció prèvia.