PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SALUT

Establiments de pircings i tatuatges

Qualsevol establiment que ofereixi serveis de pírcing, tatuatge i/ o micropigmentació, segons decret 90/2008 de 22 d’abril cal que sol·liciti prèviament autorització sanitària al seu municipi.

Aquests són els establiments autoritzats al municipi de Sabadell (actualització a data 14 d'agost de 2023).

Vull comunicar una queixa, suggeriment o incidència

- En línia a través de formulari

- Presencialment a qualsevol de les oficines Sabadell Atenció Ciutadana

Com tramitar-la? 

Preguntes freqüents

Hi ha una edat mínima per fer-se un tatuatge?

RESPOSTA: Abans de fer-te el tatuatge, has de signar un document de consentiment que ha d'incloure la pràctica que es realitzarà, els riscos sanitaris i complicacions, les cures necessàries per a la cicatrització, les condicions de reversibilitat de la pràctica, les indicacions i contraindicacions d'aquestes pràctiques i les característiques dels productes i materials que s'implantaran i s'utilitzaran en la pràctica escollida. Si tens menys de 16 anys, a més d'aquest consentiment, els teus pares o tutors legals hauran de signar un certificat reconeixent la teva maduresa al centre on et vulguis fer el tatuatge.

Si em canso del meu tatuatge, es pot esborrar?

RESPOSTA: Fer-te un tatuatge sempre és més fàcil que no pas esborrar-te'l. Només es pot eliminar totalment un tatuatge amb uns làsers especials, però, segons quins colors tingui, ni això no serveix. Esborrar un tatuatge és un procés llarg i car. Hi ha més sistemes d'eliminació de tatuatges, com ara el cobriment (cover-up), el retoc, l'estirament de la pell, l'abrasió salina i l'escissió, que no els esborren pas totalment i poden deixar cicatrius.

Enllaços d’interès

També et pot interessar...