PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SALUT

Solars i habitatges

Els solars i habitatges en estat d’abandonament o en els que s’acumula brutícia, poden afavorir la proliferació de rosegadors o altres plagues.
En aquests casos la col·laboració de la ciutadania és clau tant en la detecció com en la comunicació d’aquest tipus d’incidències. Responsabilitat dels titulars (propietat).

Què fem? 

Atenem les demandes i/ o denúncies de la ciutadania davant la detecció d’espais i habitatges privats que poden afavorir la proliferació de rosegadors i altres plagues.

Si es verifica que el focus prové d’un espai privat (habitatge, local, solar, etc.), l’Ajuntament de Sabadell fa el requeriment al propietari per a que hi intervingui. Tot i així, si el propietari no adequa l’espai, cal que la persona afectada formalitzi una denúncia al jutjat, donat que l’administració local no té competència per actuar en espais privats.

Preguntes freqüents

De vegades les denúncies a l’Ajuntament d’insalubritat en espais privats no es resolen. Què més puc fer? 

Els ajuntaments no tenen la competència per obligar als propietaris a actuar, per tant, encara que l’ajuntament faci un requeriment per tal que resolguin la situació, és possible que, en alguns casos, s’ignori. Si es dona aquesta situació, la persona afectada, caldrà que es dirigeixi al jutjat a fer la denúncia pertinent.

A qui s’adreça?

A la ciutadania en general.

Vull comunicar un suggeriment, una queixa o incidència

En línia

A través del formulari de comunicació amb l'Ajuntament, detallant-hi el tipus d’incidència que s’ha detectat i l’adreça.

Vull fer una denúncia

Presencialment

A qualsevol punt del Sabadell Atenció Ciutadana (SAC)

També et pot interessar...