CA
EN
ES
Inici
Actualitat
L'Ajuntament
Persones
Temes
Tràmits
Contacte
Cerca per organitzador
Cerca per competència
Cerca per nivell educatiu
Introduzca su búsqueda
Els contrastos de l’Índia
A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'ESO Descripció: A través de diferents fotografies i audiovisuals coneixerem la realitat de l'Índia rural i el treball que duu a terme la Fundació Vicente Ferrer.
Llegeix més...
Les stolpersteine de Sabadell. La memòria dels sabadellencs deportats als camps nazis (1940-1945)
A qui s'adreça: Alumnes de segon cicle d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Recorregut a triar per un dels cinc itineraris de la ciutat, on s'explica una part genèrica comuna de l'activitat: - Les llambordes Stolpersteine. Projecte i recerca a Sabadell. - El context històric internacional i local. - Els sabadellencs deportats. Cartografia de l’horror nazi.
Llegeix més...
Intercanvi generacional mitjançant bitlles catalanes
A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO i batxillerat. Descripció: El centre docent que s’inscriu a l’activitat, ha de realitzar obligatòriament el pla de promoció de Bitlles Catalanes. Un cop feta l’activitat es pretén que siguin els mateixos alumnes que a través dels conceptes adquirits durant la realització d’aquest, siguin capaços d’ensenyar les destreses que han après a persones grans, promovent l'intercanvi generacional.
Llegeix més...
Suport a les jornades esportives del Consell
A qui s'adreça: Alumnes d'ESO i batxillerat. Descripció: Des del Consell Esportiu de Sabadell, juntament amb el Departament d'Esports, s’organitzen, al llarg del curs escolars, vàries jornades esportives entre els centres educatius. La definició del servei és que l’alumnat doni suport en tasques de dinamitzador/a esportiva o accions de suport per al bon desenvolupament organitzatiu d’aquests esdeveniments.
Llegeix més...
Descobreix-te artista!
A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària. Descripció: L’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell vol potenciar la creativitat i la capacitat d’observació de l'alumnat, a través de les modalitats artístiques de la pintura i l'escultura, mitjançant tallers pràctics i teòrics, amb la possibilitat de complementar-los amb una visita guiada.
Llegeix més...
El camí que no duia enlloc. Conte amb titelles i teatrins
A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil. Descripció: Reconeixement de l’art sabadellenc dels segles XIX i XX per mitjà d’un conte amb titelles i teatrins, amb explicacions i anècdotes que Marià Burguès, cronista local, va recollir al llibre Sabadell del meu record, on ens situarem a cavall del canvi del segle XX, en el pas del Sabadell agrari i artesà al Sabadell industrial.
Llegeix més...
Les flors de la col·lecció del Museu d'Art
A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil, educació primària, ESO. Descripció: Visita dinamitzada a l'exposició permanent del Museu d'Art, tot destacant aquelles obres que reprodueixen flors; així s’aprofundeix en el coneixement dels autors i de les obres del Museu.
Llegeix més...
Jugar net és guanyar!
A qui s'adreça: Alumnes d'ESO i batxillerat. Descripció: En primer lloc, és portarà a terme un taller amb activitats de conscienciació i sensibilització sobre la importància del joc net dins i fora del terreny de joc.
Llegeix més...
Visita al cuniculus romà de Can Gambús
A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Visita guiada al Cuniculus (aqüeducte subterrani) d’època romana de Can Gambús.
Llegeix més...
Taller de disseny d'interiors
A qui s'adreça: Alumnes de batxillerat i formació professional. Descripció: El taller pretén donar una aproximació al disseny d'interiors d'una manera transversal mitjançant un exercici pràctic.
Llegeix més...
Realitat augmentada
A qui s'adreça: Alumnes de batxillerat i formació professional. Descripció: La Realitat Augmentada permet visualitzar informació gràfica afegida al món real a través d'un dispositiu amb càmera de vídeo incorporada com, per exemple, un telèfon mòbil o una tauleta.
Llegeix més...
Biblioforma’t. Educació infantil
Consulteu el web del Biblioforma’t per ampliar informació sobre les visites, serveis i recursos que oferim als centres educatius de la ciutat: biblioformat.sabadell.cat A qui s'adreça: Alumnes de segon cicle d’educació infantil. Descripció: Un primer contacte dels infants amb la biblioteca per conèixer què és, com funciona, com ens hem de comportar, i descobrir un munt de contes. En funció de la biblioteca, s’ofereix una sessió o una altra. Consulteu el llistat a continuació.
Llegeix més...
Biblioforma’t. Educació primària. Cicle mitjà
Consulteu el web del Biblioforma’t per ampliar informació sobre les visites, serveis i recursos que oferim als centres educatius de la ciutat: biblioformat.sabadell.cat A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà d’educació primària. Descripció: Les sessions d'educació primària es plantegen com un itinerari. Al primer curs del cicle (3r) s’ofereix una visita d’introducció. Al segon curs (4t) una visita relacionada amb les fonts d’informació o una temàtica de foment de la lectura (autors de Sabadell). Tot i que no és imprescindible, es recomana seguir l'itinerari formatiu
Llegeix més...
Vine a llegir a la biblioteca!
Consulteu el web del Biblioforma’t per ampliar informació sobre les visites, serveis i recursos que oferim als centres educatius de la ciutat: biblioformat.sabadell.cat A qui s'adreça: Alumnes d’educació primària i ESO. Descripció: Aquesta activitat neix de la voluntat d’oferir als centres educatius un espai de lectura dins la biblioteca pública per compartir una estona tranquil·la i relaxada envoltats de llibres. S'ofereix a totes les biblioteques en el format per a educació primària i a cinc d'elles en el format per a ESO.
Llegeix més...
Be natural
A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d’educació primària, ESO i batxillerat. Descripció: Treballarem la figura d'Alice Guy Blaché, la primera persona cineasta de la història. No només va ser la primera dona en dirigir cinema si no que va ser la primera persona que va rodar una escena de ficció amb un personatge fictici i un primer suggeriment d'efecte especial.
Llegeix més...
El dibuix sorpresa, dibuixem a cegues
A qui s'adreça: Alumnes de cicle inicial i cicle mitjà d'educació primària. Descripció: Activitat de descoberta i expressió gestual. El taller consisteix en deixar-se anar i divertir-se treballant el traç i l’expressió sense controlar del tot què fem. Dibuixarem amb tècnica grassa (cera seca) damunt paper, de manera que el dibuix o gargot queda invisible a primera vista i no ens permet controlar bé el què estem fent. En aplicar la pintura de color al damunt, com si d’un efecte màgic es tractés ens
Llegeix més...
Com fer un personatge de dibuix animat (cartoon)
A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària i ESO. Descripció: L’activitat consisteix en aprendre les bases de l’estil de dibuix animat americà més televisiu (cartoon) i crear el nostre propi personatge.
Llegeix més...
Canvia el teu look en un plató de foto
A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: L’activitat consisteix en introduir-se en el món de l’estilisme de moda, conèixer en què consisteix aquesta professió i conèixer com és una sessió fotogràfica dins d’un plató (shooting).
Llegeix més...
Com es fa un cartell
A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle de primària, ESO i batxillerat. Descripció: L’activitat consisteix en introduir l’alumnat en el món del disseny gràfic, el cartellisme i la il·lustració publicitària, doncs coneixeran les bases de com es realitza un cartell i quins recursos poden utilitzar per crear-ne un.
Llegeix més...
Caricaturitzem-nos
A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària i ESO. Descripció: L’activitat consisteix en aprendre les bases (de manera introductòria) i els trucs per fer una caricatura. Es tracta d’entendre la caricatura com una disciplina com a tal que és, partint del concepte de l’exageració tant present al dibuix i l’animació on predomina el sentit de l’humor. També una manera d’analitzar-nos, reconèixe’s a un mateix i aplicant quatre trucs bàsics crear-nos un personatge “fictici caricaturitzat” . Posteriorment ho posarem en pràctica caricaturitzant-nos a nosaltres mateixos, o els
Llegeix més...
Pàgina 4 de 5
5
10
15
20
25
30
50
100
Totes
Inici
Anterior
1
2
3
4
5
Següent
Final
Inici
Actualitat
L'Ajuntament
Persones
Temes
Tràmits
Contacte