PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Visita guiada al cuniculus de Sant Pau de Riu-Sec

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Visita guiada al Cuniculus (aqüeducte subterrani) d’època romana de Sant Pau de Riu-Sec.
 
Llegeix més...
 

Xiula: Taller estràbic a l'aula

A qui s'adreça: Alumnes del cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: El Taller Estràbic és una proposta de treball vivencial a l'aula amb el Grup de músics XIULA, sobre la diversitat i els vincles afectius del grup classe.
 
Llegeix més...
 

Biblioforma’t. Educació primària. Cicle superior

Consulteu el web del Biblioforma’t per ampliar informació sobre les visites, serveis i recursos que oferim als centres educatius de la ciutat: biblioformat.sabadell.cat A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d’educació primària.   Descripció: Les sessions d'educació primària es plantegen com un itinerari. Al primer curs del cicle (5è) s’ofereix una visita d’introducció. Al segon curs (6è) una visita relacionada amb les fonts d’informació o una temàtica de foment de la lectura (còmic). Tot i que no és imprescindible, es recomana seguir l'itinerari formatiu ja que
 
Llegeix més...
 

Creació d’una marca-monograma

A qui s'adreça:  Alumnes d'ESO i batxillerat. Descripció: L’activitat consisteix en crear una marca-monograma mitjançant la combinació de les inicials del nom.
 
Llegeix més...
 

Biblioforma’t. ESO

Consulteu el web del Biblioforma’t per ampliar informació sobre les visites, serveis i recursos que oferim als centres educatius de la ciutat: biblioformat.sabadell.cat A qui s'adreça: Alumnes d’ESO.   Descripció: S’ofereixen dues activitats complementàries, una per a 1r cicle d’ESO i una altra per a 2n cicle d’ESO, per a totes les biblioteques i una específica de la Biblioteca de la Serra per alumnes de 4t curs d’ESO.   
 
Llegeix més...
 

Biblioforma’t. Batxillerat, formació professional i adults

Consulteu el web del Biblioforma’t per ampliar informació sobre les visites, serveis i recursos que oferim als centres educatius de la ciutat: biblioformat.sabadell.cat A qui s'adreça: Alumnes de batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: La biblioteca és un servei públic a l’abast de tothom: recursos d’informació, serveis diversos, una col·lecció viva, espais d’estudi o lectura relaxada... En aquesta sessió, orientada a grups de Batxillerat, Cicles Formatius o Centres de Formació d’Adults, es dona a conèixer tot el que ofereix la biblioteca i es
 
Llegeix més...
 

Taller educatiu sobre les persones amb la síndrome de Down i els seus drets

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO i batxillerat. Descripció: Aquest taller utilitza el projecte Master Char que és un joc que es projecta a la pantalla i consisteix en respondre unes preguntes sobre la Síndrome de Down, en format concurs.
 
Llegeix més...
 

Assajos oberts a l'Estruch gener a juny de 2024

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Espais Joves (a la sessió de tarda) Descripció: Els artistes i les companyies d’art en viu que es troben en procés de creació a l’Estruch obren les seves sessions d’assaig, mostrant fragments del seu espectacle, per tal que els estudiants coneguin de prop el seu treball artístic i puguin aportar les seves observacions i opinions sobre el projecte que preparen.
 
Llegeix més...
 

Biblioforma’t. Escola bressol

Consulteu el web del Biblioforma’t per ampliar informació sobre les visites, serveis i recursos que oferim als centres educatius de la ciutat: biblioformat.sabadell.cat A qui s'adreça: Alumnes de 1r cicle d’educació infantil.   Descripció: Aquesta activitat, que porta per títol “Veig, veig!”, pretén ser un primer contacte dels més petits amb la biblioteca. Es mostren llibres sorprenents: llibres per jugar i experimentar, per descobrir i entendre el món, per aprendre... i s’expliquen alguns contes. Perquè llegir va més enllà de les paraules.
 
Llegeix més...
 

Ni prínceps ni princeses: subvertint els estereotips

Consulteu el web del Biblioforma’t per ampliar informació sobre les visites, serveis i recursos que oferim als centres educatius de la ciutat: biblioformat.sabadell.cat A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària.   Descripció: Aquesta és una activitat que pretén explicar els diferents estereotips relacionats amb el gènere que hi ha a la nostra societat tot relacionant-ho amb els contes i llibres il·lustrats. Es treballen els valors i es crea un debat per subvertir els esmentats estereotips fent visible allò que costa de veure. Es gaudeix
 
Llegeix més...
 

Crea el teu primer pop-up

  A qui s'adreça:  Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària i ESO.   Descripció: L’activitat consisteix en aprendre les bases de l’arquitectura del paper i entendre la tècnica del que popularment coneixem com a pop-up.
 
Llegeix més...
 

Què t'hi jugues?

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: Xerrada participativa per prevenir els problemes conductuals més freqüents, associats als jocs en línia.
 
Llegeix més...
 

Oh la joguina, no juga!

A qui s'adreça: Alumnes de I5. Descripció: Sessió pràctica on es realitzarà un simulacre a la classe de compra-venda de joguines, reclamació i mediació, adreçada a l'alumnat de I5 i, per tant, adaptada a aquesta edat.
 
Llegeix més...