PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Be natural

  A qui s'adreça: Alumnes de cilce superior d’educació primària, ESO i batxillerat   Descripció: Treballarem la figura d'Alice Guy Blaché, la primera persona cineasta de la història. No només va ser la primera dona en dirigir cinema si no que va ser la primera persona que va rodar una escena de ficció amb un personatge fictici i un primer suggeriment d'efecte especial.
 
Llegeix més...
 

El dibuix sorpresa, dibuixem a cegues

A qui s'adreça:  Alumnes de cicle incial i cile mitjà d'educació primària. Descripció: Activitat de descoberta i expressió gestual. El taller consisteix en deixar-se anar i divertir-se treballant el traç i l’expressió sense controlar del tot què fem. Dibuixarem amb tècnica grassa (cera seca) damunt paper, de manera que el dibuix o gargot queda invisible a primera vista i no ens permet controlar bé el què estem fent. En aplicar la pintura de color al damunt, com si d’un efecte màgic es tractés
 
Llegeix més...
 

Com fer un personatge de dibuix animat (cartoon)

A qui s'adreça:  Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària i ESO. Descripció: L’activitat consisteix en aprendre les bases de l’estil de dibuix animat americà més televisiu (cartoon) i crear el nostre propi personatge.
 
Llegeix més...
 

Com es fa un cartell

A qui s'adreça:  Alumnes d'ESO i batxillerat. Descripció: L’activitat consisteix en introduir l’alumnat en el món del disseny gràfic, el cartellisme i la il·lustració publicitària, doncs coneixeran les bases de com es realitza un cartell i quins recursos poden utilitzar per crear-ne un.
 
Llegeix més...
 

Canvia el teu look en un plafó de foto

A qui s'adreça:  Alumnes de 2n cicle d'ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: L’activitat consisteix en introduir-se en el món de l’estilisme de moda, conèixer en què consisteix aquesta professió i conèixer com és una sessió fotogràfica dins d’un plató (shooting).
 
Llegeix més...
 

Caricaturitzem-nos

A qui s'adreça:  Alumnes d'educació primària i ESO. Descripció: L’activitat consisteix en aprendre les bases (de manera introductòria) i els trucs per fer una caricatura. Posteriorment ho posarem en pràctica caricaturitzant-nos a nosaltres mateixos, o els uns als altres. Es tracta d’una activitat que plantegem col·laborativa entre alumnat de l’Escola Illa i l’alumnat participant del vostre centre.
 
Llegeix més...
 

Creació d’una marca-monograma

A qui s'adreça:  Alumnes d'ESO i batxillerat. Descripció: L’activitat consisteix en crear una marca-monograma mitjançant la combinació de les inicials del nom.
 
Llegeix més...