PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

Afectacions al trànsit per les obres de reparació puntual als carrers de Sentmenat i Concha Espina

Afectacions al trànsit per les obres de reparació puntual als carrers de Sentmenat i Concha Espina

Així, els treballs al carrer Sentmenat, 39 i a la cruïlla del mateix carrer amb el carrer de Covadonga provocaran el tall de la cruïlla entre ambdós carrers i també del carrer Sentmenat, entre el carrer Covadonga i el carrer de Balmes. La circulació estarà només habilitada per a veïns, serveis i guals de vehicles al tram del carrer de Covadonga, entre el carrer Galceran i Pinós i el carrer Sentmenat, així com al tram del carrer Sentmenat, entre el carrer de Bonavista i el carrer de Covadonga. Els treballs s’iniciaran a partir de les 09.30 h i està previst que finalitzin aproximadament a les 19 h.

En paral·lel, s’actuarà al carrer Sentmenat, 9, des de les 09.30 i fins a les 14 h aproximadament. Les obres comportaran el tall del carrer Sentmenat entre el carrer de Balmes i el carrer d’Alguersuari i Pasqual.

A mig matí s’iniciaran els treballs al carrer de Concha Espina, 43 i 47, i que es preveu que es duguin a terme entre les 12 i les 19 h. Pel que fa al trànsit, el carrer quedarà tallat, concretament el tram entre els carrers de Pardo Bazan i el carrer de Goya. Quedarà habilitat per a veïns, serveis i guals de vehicles el tram del carrer Pardo Bazan, entre el carrer Josep Comas i el carrer Concha Espina, així com el tram del carrer Campoamor, entre el passeig Espronceda i el carrer de Concha Espina.

Imprimeix Correu electrònic

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Informació i gestió Zona Blava (Vimusa)
Tel. 900 535 921

Informació i gestió bus urbà (TUS)
Tel. 93 727 00 90