PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
CREENCES

La Laïcitat
La diversitat de creences a la ciutat
Jornada de portes obertes als Centres de Culte
Memorial Àlex Seglers
Oficina de Drets Civils

El passat 8 de setembre va tenir lloc la inauguració de l'exposició dels Plats d'Art del Memorial Àlex Seglers

El Memorial Àlex Seglers és una iniciativa que impulsem des de l’Ajuntament de Sabadell conjuntament amb diverses institucions del país com són la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Obra Social “la Caixa”, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i la Universitat Autònoma de Barcelona des de l’any 2011, enguany és la 5a edició. El memorial és un reconeixement a persones, entitats i institucions que promocionen el valors de la convivència, que fomenten el respecte a la diversitat de cultures i creences, que contribueixen al diàleg entre les persones i defensen els drets humans.

En les edicions passades han rebut aquest reconeixement Sor Lucia Caram, Teresa San Roman, el Rebost Solidari de Sabadell, l’Associació Akan de Girona, el Fiscal de delictes d’odi Miguel Angel Aguilar, l’Associació Juvenil Esquitx i el Pare Botam. Enguany, el proper 4 d’octubre farem l’acte de lliurament a la Casa Duran a l’Arcadi Oliveres i a la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat. Hi sou totes convidades.

Els premis del memorial són uns plats d’arts realitzats a càrrec de 5 artistes locals, als quals els donem el nostre agraïment: Maria Bosch (ceramista), Joaquim Montserrat, Josep Madaula, Assumpció Oristrell i Werens (Ramon Puig).

En aquests moments és més necessari que mai reconèixer la tasca que persones i entitats, que de manera desinteressada, dediquen les seves energies i temps transformar i construir espais de diàleg i de justícia social.

 

PLATS D’ART PER AL MEMORIAL ÀLEX SEGLERS

 

Vídeo realitzat per Ricard Díez en el qual podem veure el procés de creació artística per elaborar els guardons del Memorial Àlex Seglers.

 

Imprimeix Correu electrònic

També et pot interessar...