PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

L'Ajuntament farà obres a l'avinguda de l'Alcalde Moix per solucionar els desperfectes estructurals del ferm

L´Ajuntament farà obres a l´avinguda de l´Alcalde Moix per solucionar els desperfectes estructurals del ferm

Després es farà l’estesa d'una nova capa superficial d'aglomerat asfàltic amb la qual es reforçarà el conjunt del paviment existent en aquest tram. Les obres tenen un import total inicial de 135.878,14 €.

El tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez, ha recordat que “treballem per posar al dia la ciutat i durant el 2017 ja s’han fet més de 1.700 intervencions. D’aquesta manera donem resposta a una de les necessitats estructurals de la ciutat”. Per la seva banda, el regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, ha dit que “aquest carrer està pendent d'un canvi important, ja que les voreres són molt estretes en comparació amb l'altura dels blocs de pisos, i s'ha de redissenyar tot el passeig. Tanmateix, aquesta no és una actuació a curt termini i l'estat de l'asfalt no pot esperar, per això avancem aquesta actuació de manteniment mentre treballem en el projecte complet”. 

Els dies anteriors a les obres, el dijous 18 i el divendres 19, es portaran a terme altres actuacions de preparació complementàries, com la substitució i anivellament de tapes de registre de clavegueram de l'àmbit d'actuació, que es portaran a terme sense fer talls de trànsit.

Talls de trànsit

Les obres s’han concentrat en un únic cap de setmana, per reduir al màxim l’afectació a la mobilitat, ja que els dissabtes i diumenges baixa considerablement el pas de vehicles per aquesta zona.

La primera fase d'aquestes obres, que es portarà a terme el dissabte 20, permetrà actuar als carrils del sentit de pujada cap a plaça d’Espanya. L’itinerari recomanat per als vehicles que vulguin accedir a l'avinguda de l’Alcalde Moix des de la carretera de Prats de Lluçanès és continuar fins a Gran Via i els que vinguin de la ronda de Collsalarca es desviaran pel carrer de Bujaruelo –que en el tram entre ronda de Collsalarca i el carrer de la Font Canaleta es canviarà de sentit provisionalment–. Aquest dia es mantindrà la circulació de vehicles en els carrils del sentit de baixada cap a la carretera de Prats de Lluçanès.

La segona fase es portarà a terme el diumenge 21 de gener i s'actuarà en els carrils del sentit baixada cap a la carretera de Prats de Lluçanès, i en aquest cas es tallarà al trànsit la circulació de vehicles des de la cruïlla amb el carrer de Vallirana i passeig de Sant Bernat. Els vehicles que vulguin continuar en direcció a carretera de Prats de Lluçanès es desviaran pel carrer de Vallirana i després pels carrers de la Vall d'Àneu i de Vallmanya. Pel que fa als vehicles que vulguin anar cap a la zona nord, hauran de desviar-se pel passeig de Sant Bernat.

Imprimeix Correu electrònic

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27