PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SALUT

Salut ambiental i control de plagues

aquíL’Ajuntament de Sabadell a través del programa de salut ambiental i plagues urbanes vetlla per una ciutat amb unes condicions higièniques salubres. A través del programa es fa el seguiment dels establiments on s’hi duen a terme intervencions amb risc per a la salut (com els pírcings, tatuatges i micropigmentacions); les condicions dels habitatges i dels solars; l’aparició de plagues urbanes (p. ex. rosegadors o insectes); fenòmens com la legionel·losi, que pot aparèixer en equipaments que disposen d’aparells o sistemes d’aigua que generen aerosols (aigua polvoritzada); les aus peridomèstiques com els coloms i també pel control de determinats insectes, com ara el mosquit tigre, que ja s’ha establert definitivament a la ciutat.

L’Ajuntament és el responsable de fer la vigilància i control d’aquests factors, però la ciutadania hi té un paper important a través de la comunicació d’incidències i/ o denúncies.

A qui s’adreça?

A la ciutadania en general, als propietaris de solars i habitatges de la ciutat i a establiments de pírcings i tatuatges o que comptin amb instal·lacions de risc per legionel·losi.

Vull comunicar una incidència, una queixa, un suggeriment o fer una denúncia

  • En línia

A través del formulari de comunicació amb l'Ajuntament, detallant-hi el tipus d’incidència  que s’ha detectat i l’adreça.  Accés al formulari

  • Presencialment

           A qualsevol punt de Sabadell Atenció Ciutadana (SAC)

Contacta amb nosaltres

Certificació de Qualitat

 

Certificació UNE-EN-ISO:9001-2015

En realització de les activitats de cens/classificació per risc, de vigilància i control d'establiments amb risc per a la salut, de control de plagues, desinfecció, desinsectació i desratització (en endavant DDD), de la gestió de denúncies per tinença d'animals, aus peridomèstiques i salubritat d'habitatges i solars.

Per accedir a la Política de qualitat cliqueu aquí o bé contacteu amb el Servei de Salut.

Enllaços d’interès