PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
 
BIBLIOTEQUES

Nou Pla director de les Biblioteques Municipals de Sabadell, 2020-2025

El nou Pla director de les Biblioteques Municipals de Sabadell, 2020-2025, aposta per la lectura, la cultura, l’aprenentage, la tecnologia, l’accés a la informació, la creació de coneixement i la cohesió social.

D’entre les actuacions més destacades, el Pla recull el desplegament del servei de biblioteca pública al Districte 5, les millores als edificis de Can Puiggener i a la Biblioteca Vapor Badia, el desplegament de la tecnologia de radiofreqüència per a l’autopréstec a tota la xarxa, a més del desplegament de projectes innovadors en l’àmbit de la lectura i la cultura, i la ciència ciutadana, en el marc del programa biblioLab. També preveu diversos instruments de governança i participació, com ara la Taula de Lectura Pública, participada per diverses entitats culturals, socials i educatives.

Així, el Pla orienta les estratègies i actuacions per crear i millorar les biblioteques municipals de Sabadell en els propers cinc anys, com també les estratègies de gestió del servei (serveis que s'oferiran, gestió interna dels serveis, política de col·lecció de ciutat, coordinació i gestió de la xarxa, gestió econòmica, etc.).

Més informació:

També et pot interessar...

Biblioteca Virtual
Préstec de llibres electrònics
Aplicació mòbil
Genius
Twitter
Facebook
3
4
5
6