PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

  • BIBLIOTEQUES MUNICIPALS DE SABADELL
  • BIBLIOTEQUES MUNICIPALS DE SABADELL

Clubs de lectura

Els clubs de lectura són tertúlies formades per grups de persones que llegeixen el mateix llibre i es reuneixen periòdicament per comentar-lo. Les trobades s’adrecen a tothom qui tingui ganes de llegir, conèixer altres lectors i conversar sobre el món dels llibres i la literatura.

Les Biblioteques Municipals de Sabadell us ofereixen 20 clubs que poden ser del vostre interès. La biblioteca s’encarrega de proporcionar a tots els participants un exemplar del llibre seleccionat per sessió. Un cop finalitzada la lectura, i coincidint amb una nova trobada, s’intercanvia aquest llibre per un nou títol.

  • La nova temporada de clubs infantils 2022-2023 obrirà inscripcions l'1 de Setembre. Podeu trobar la informació actualitzada a l'apartat "Clubs infantils".

Com puc participar?

Per participar-hi només cal tenir el carnet d’usuari de les biblioteques municipals i sol·licitar la preinscripció a través del formulari en línia o a la biblioteca on es farà el club que més interessi.

El període de preinscripció comença l’1 de desembre i finalitza el 19 de desembre de 2021. Durant aquest període, únicament es podrà sol·licitar la preinscripció a un club de la xarxa.

A partir del 23 de desembre es confirmarà la disponibilitat de plaça per correu electrònic.

En el cas de superar el nombre màxim de participants per club, el 28 de desembre es farà un sorteig a la biblioteca Vapor Badia i es comunicarà el resultat a les persones admeses.

Les persones inscrites que no hagin estat admeses quedaran en llista d’espera.

Clubs de lectura de narrativa i novel·la
Clubs de lectura temàtics
Clubs de lectura d'idiomes
Clubs de lectura juvenils
Club de lectura infantils

Twitter
Facebook
3
4
5
6