PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
 
BIBLIOTEQUES

Biblioteca de La Serra

Biblioteca de La Serra
Pl. de Cristóbal Ramos, 1
08202 Sabadell
Tel.: 93 726 34 68
 
planol
 
Horari
Dilluns, dimarts, dijous i divendres de 16 a 21 h
Dimecres i dissabte de 10 a 14 h

Biblioteca

La Biblioteca de La Serra és la biblioteca del Districte 7è de Sabadell. Dóna servei als barris de Torre-romeu, Can Roqueta, Poblenou i Raval d’Amàlia. És un equipament municipal de proximitat que treballa en xarxa amb la resta de Biblioteques Municipals de Sabadell i col·labora amb altres equipaments i entitats del districte i de la ciutat. La biblioteca està ubicada als baixos d'un edifici de nova construcció, bastit durant el 2005, a la Plaça de Cristóbal Ramos de Torre-romeu. Va obrir portes el 8 d’abril de 2006. L’equipament ocupa una superfície total de 537 m2 i disposa de 86 punts de lectura i treball. L’espai està distribuït en una única planta, amb les següents àrees: infantil i petits lectors, general, música i cinema, i premsa i revistes. A més, acull l’auditori Lluís Elias i Bracons, amb un aforament per a 40 persones, on es duen a terme activitats diverses: exposicions, xerrades, animacions lectores, etc.

Fons especials

La biblioteca està especialitzada en les arts de l’agulla. Ofereix un fons documental que inclou diverses temàtiques: història de la moda, disseny, moda i empresa, costura i patronatge, artesanies i manualitats tèxtils, així com una selecció de novel·la i cinema relacionada amb la moda i la costura; també incorpora una part de fons infantil de la mateixa temàtica. A més, la biblioteca conté un fons cinematogràfic de cinema familiar i conserva els documents que fan referència al municipi de Sabadell (col·lecció local).
  • Arts de l'agulla

Estadístiques

Directori

 

Fotografia de l'activitat CONTES AMB CANÇONETA. PETITS, PETITS
Dilluns 26 d'octubre de 2020, a les 18 h

A partir d'un any. Cal inscripció. A càrrec de: Rosa Fité.


Fotografia de l'activitat LABORATORI DE LECTURA: LA FANTASIA DE GIANNI RODARI. ANIMACIÓ LECTORA

Activitat familiar per celebrar els 100 anys del naixement de Gianni Rodari. A partir de 5 anys. Inscripció a la biblioteca, o virtual a elclubdelpeti.sabadell.cat o sabadell.cat/bims.


Fotografia de l'activitat TALLER DE HALLOWEEN
Dissabte 31 d'octubre de 2020, a les 12 h

De 7 a 10 anys. Cal inscripció.


Fotografia de l'activitat GIANNI RODARI: CONTES PER A LA REVOLTA. ANIMACIÓ LECTORA

L'any 2020 celebrem el centenari de Gianni Rodari, pedagog, periodista, mestre i autor d'un munt de contes. A partir de 4 anys. Cal inscripció. A càrrec d'Assumpta Mercader.


Fotografia de l'activitat BARCELONA MODA. CONFERENCIA
Dimarts 24 de novembre de 2020, a les 19 h

La moda dels anys 20. De la mà de l'autora de la novel·la "Somnis a mida" farem un viatge pel món de la moda a casa nostra. A càrrec de Núria Prada.


Fotografia de l'activitat EL PEIX IRISAT. PETITS, PETITS
Dilluns 30 de novembre de 2020, a les 18 h

A partir d'un any. Cal inscripció. A càrrec de Vivi Lepori.


També et pot interessar...

Biblioteca Virtual
Préstec de llibres electrònics
Aplicació mòbil
Genius
Twitter
Facebook
3
4
5
6