PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
 
BIBLIOTEQUES

Biblioteca del Nord

Bims- bdn biblioteca dades
Rda. de Navacerrada, 60
08207 Sabadell
Tel.: 93 724 64 01
 
planol
 
Horari
Dilluns, dimarts, dimecres, i divendres de 15.30 a 20.30 h
Dijous i dissabte de 10 a 14 h

Biblioteca

La Biblioteca del Nord és la biblioteca del districte 3 de Sabadell, ubicada al barri de la Planada del Pintor, i actua com a enllaç amb el sistema municipal de biblioteques públiques. Edifici inaugurat l’any 2009, i amb una superfície de més de 2.500m2 distribuïda en dues plantes, la Biblioteca del Nord és la segona més gran de la ciutat. Aquesta contribueix a revitalitzar una zona que ja està experimentant canvis decisius amb la creació del parc del Nord i la construcció d’una de les futures estacions del perllongament de la línia dels FGC. L’equipament es troba molt a prop de l’avinguda de Matadepera, un dels eixos comercials més importants de la ciutat. Equipada amb els darrers avenços tecnològics i amb un disseny exterior que evoca la imatge de prestatgeries plenes de llibres, la Biblioteca del Nord ofereix un espai ampli i acollidor. A la planta baixa s'ubiquen l'àrea infantil, l'àrea de publicacions periòdiques i audiovisuals, la sala polivalent i l’auditori. Al primer pis hi trobem l'àrea de fons general, l'àrea d'informació i referència, la zona d'internet, la sala d'estudi i dues aules de suport, una d'elles equipada amb material multimèdia . A més, hi ha l'àrea de treball intern i el magatzem. Compta amb un fons de més de 41.000 documents, dels quals més de 6.100 són CD i DVD de música i cinema, i amb més de 130 subscripcions a diaris i revistes. Pel que fa als punts de lectura i servei n'hi ha més de 400. A la seva sala d'actes, amb capacitat per a un centenar de persones, s'hi ofereixen tota mena d'activitats culturals.

Fons especials

La Biblioteca del Nord ofereix un fons documental especialitzat en el món de la discapacitat fruit de la col·laboració entre la biblioteca i les entitats relacionades amb aquest àmbit a la zona nord de la ciutat. L'objectiu del fons és apropar la realitat de la discapacitat a la ciutadania, així com facilitar l'accés a la cultura mitjançant materials adaptats i activitats de dinamització. A més, la Biblioteca conté un fons cinematogràfic de fantasia i ciència-ficció, i conserva els documents que fan referència al municipi de Sabadell (col·lecció local).

  • disCAPACITAT

  • Poble Gitano - Rromano them

Estadístiques

Directori

Fotografia de l'activitat TALLER D'ESCACS. TALLER INFANTIL
Dilluns 26 d'octubre de 2020, a les 17.30 h

Taller quinzenal on s'ofereix la possibilitat d'aprendre a jugar als escacs i també poder fer partides. A partir de 8 anys. Cal inscripció. A càrrec de Societat Coral Colón.


Fotografia de l'activitat NEON SKULL. BIBLIOLAB
Divendres 30 d'octubre de 2020, a les 18 h

A partir de 7 anys. Inscripció a través de www.sabadell.cat/inscripcionsbims. A càrrec de Smartions


Fotografia de l'activitat TALLER D'ESCACS. TALLER INFANTIL
Dilluns 2 de novembre de 2020, a les 17.30 h

Taller quinzenal on s'ofereix la possibilitat d'aprendre a jugar als escacs i també poder fer partides. A partir de 8 anys. Cal inscripció. A càrrec de Societat Coral Colón.


De dilluns 2 de novembre de 2020 a dilluns 9 de novembre de 2020, Dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 15.30 a 20.30 h i dijous i dissabte de 10 a 14 h
 

L'exposició reuneix un conjunt de fotografies que documenten l'abandonament de les persones adultes majors a El Salvador. A càrrec de: Federació d'Associacions Veïnals de Sabadell


Fotografia de l'activitat TAMPONS DE CREACIÓ PRÒPIA. TALLER VIRTUAL
Dimarts 3 de novembre de 2020, a les 18 h

A partir de 6 anys. Connexió a través de www.sabadell.cat/ca/bims. Informeu-vos a la biblioteca. A càrrec d'El Taller.


Fotografia de l'activitat EN BUM I EL TRESOR DEL PIRATA. HORA DEL CONTE
Dimarts 10 de novembre de 2020, a les 18 h

A partir de 4 anys. Inscripció a través de www.sabadell.cat/inscripcionsbims. A càrrec de la Cia Homenots.


També et pot interessar...

Biblioteca Virtual
Préstec de llibres electrònics
Aplicació mòbil
Genius
Twitter
Facebook
3
4
5
6