PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
 
BIBLIOTEQUES

Biblioteca de Can Puiggener

Biblioteca de Can Puiggener
Pl. del Primer de Maig, 1
08208 Sabadell
Tel.: 93 716 51 50
 
planol
 
Horari
Accés amb cita prèvia
De dilluns a divendres de 15.30 a 19.30 h
Dissabte de 9.30 a 13.00 h

Biblioteca

La Biblioteca de Can Puiggener, com a extensió de la biblioteca central urbana, ofereix un servei bibliotecari de proximitat al barri del mateix nom, ubicat al districte 2 de Sabadell. Inaugurada el 1972, és la més antiga de la ciutat i actualment compta amb una superfície útil de 350 m2 per atendre una població potencial de més de 6.500 persones. Es tracta d’un equipament cultural que va més enllà de les tasques tradicionals que com a biblioteca pública té encomanades i s’erigeix com a espai integrador per a donar servei a un públic ampli, de diverses procedències i franges d’edat.

Fons especials

Per tal de facilitar la integració del col·lectiu àrab resident al municipi així com per donar a conèixer aquesta cultura a la resta de ciutadans, la biblioteca ha dedicat una part del seu fons al Món Àrab. Aquest inclou llibres de filosofia, religió, societat, gastronomia, art, història, i literatura àrab, a més de manuals per aprendre àrab i bereber des del català i castellà, i a la inversa. Geogràficament, el fons abraça els països que formen part de la Lliga Àrab, exceptuant els de la regió de la banya d’Àfrica. Una part important del fons cinematogràfic en DVD està dedicat a les sèries televisives, un dels gèneres més interessants i innovadors dels darrers anys. A més, la biblioteca conserva els documents que fan referència al municipi de Sabadell (col·lecció local).

  • Fons àrab

Estadístiques

Directori

 

Fotografia de l'activitat RALET, RALET. PETITS, PETITS
Dissabte 26 de setembre de 2020, a les 11 h

A partir d'un any. Cal inscripció. A càrrec de Clara Gavaldà


Fotografia de l'activitat MARAMA O LA FLOR DE L'ESPERANÇA. ESPECTACLE FAMILIAR

Adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys. Aforament limitat. Per inscriure-us, truqueu al 690 27 53 53 del 28 al 30 de setembre de 17 h a 19 h. A càrrec de Pau Tarruell.


Fotografia de l'activitat FRIDA KAHL0. TALLER
Dimarts 6 d'octubre de 2020, a les 18 h

Taller creatiu inspirat en la vida i l'obra de la Frida Kahlo i altres artistas desconegudes. A partir de 6 anys. Cal inscripció. A càrrec de Sandra Uve.


Fotografia de l'activitat MOLT MÉS QUE PARAULES. TALLER INFANTIL

L’expressió corporal al cinema mut. A partir de 5 anys. Cal inscripció.


Fotografia de l'activitat GIANNI RODARI: CONTES PER A LA REVOLTA. ANIMACIÓ LECTORA

L'any 2020 celebrem el centenari de Gianni Rodari, pedagog, periodista, mestre i autor d'un munt de contes. A partir de 4 anys. Cal inscripció. A càrrec d'Assumpta Mercader.


Dimarts 17 de novembre de 2020, a les 18 h
 

A partir de 4 anys. Cal inscripció. A càrrec de Mon Mas.


També et pot interessar...

Biblioteca Virtual
Préstec de llibres electrònics
Aplicació mòbil
Genius
Twitter
Facebook
3
4
5
6