PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

  • BIBLIOTEQUES MUNICIPALS DE SABADELL
  • BIBLIOTEQUES MUNICIPALS DE SABADELL
  • BIBLIOTEQUES MUNICIPALS DE SABADELL
  • BIBLIOTEQUES MUNICIPALS DE SABADELL

  • BIBLIOTEQUES MUNICIPALS DE SABADELL

  • BIBLIOTEQUES MUNICIPALS DE SABADELL

Biblioteca de Can Puiggener

Biblioteca de Can Puiggener
Pl. del Primer de Maig, 1
08208 Sabadell
Tel.: 93 716 51 50
Whatsapp: 682 607 822
 
planol

Horari

  • Dilluns, dimarts, dijous i divendres de 15:30 a 20:30 h
  • Dimecres de 9:30 a 13:30 h i de 15:30 a 20:30 h
  • Dissabte de 9:30 a 13 h

Biblioteca

La Biblioteca de Can Puiggener, com a extensió de la biblioteca central urbana, ofereix un servei bibliotecari de proximitat al barri del mateix nom, ubicat al districte 2 de Sabadell. Inaugurada el 1972, és la més antiga de la ciutat i actualment compta amb una superfície útil de 350 m2 per atendre una població potencial de més de 6.500 persones. Es tracta d’un equipament cultural que va més enllà de les tasques tradicionals que com a biblioteca pública té encomanades i s’erigeix com a espai integrador per a donar servei a un públic ampli, de diverses procedències i franges d’edat.

Fons especials

Per tal de facilitar la integració del col·lectiu àrab resident al municipi així com per donar a conèixer aquesta cultura a la resta de ciutadans, la biblioteca ha dedicat una part del seu fons al Món Àrab. Aquest inclou llibres de filosofia, religió, societat, gastronomia, art, història, i literatura àrab, a més de manuals per aprendre àrab i bereber des del català i castellà, i a la inversa. Geogràficament, el fons abraça els països que formen part de la Lliga Àrab, exceptuant els de la regió de la banya d’Àfrica. Una part important del fons cinematogràfic en DVD està dedicat a les sèries televisives, un dels gèneres més interessants i innovadors dels darrers anys. A més, la biblioteca conserva els documents que fan referència al municipi de Sabadell (col·lecció local).

  • Fons àrab

Estadístiques

Directori

 

Fotografia de l'activitat SANT JORDI. TALLER INFANTIL
Dissabte 20 d'abril de 2024, de 10 a 12.30 h

Celebrarem Sant Jordi amb un taller de punts de llibre, un esmorzar comunitari i un bon grapat de llibres temàtics acompanyats d'una guia de lectura. Sense inscripció. De 3 a 6 anys.


Fotografia de l'activitat PETIT SANT JORDI. MOSTRA BIBLIOGRÀFICA
De dissabte 20 d'abril de 2024 a dimarts 30 d'abril de 2024, En horari de biblioteca

Oferim un tastet de la llegenda de Sant Jordi per als més petits de la casa, amb una mostra bibliogràfica pensada per a infants de 3 a 6 anys.


 

Demostra el teu talent com a artista elaborant un còmic que celebri la diada de Sant Jordi. Creus que pots guanyar? A partir de 7 anys.


Fotografia de l'activitat DESCOBREIX EL CÒMIC. MOSTRA BIBLIOGRÀFICA
De dimarts 2 d'abril de 2024 a dimarts 30 d'abril de 2024, en horari de biblioteca

Mai és massa tard (ni massa aviat) per introduir-te al món del còmic. T'esperem a la biblioteca de Can Puiggener amb una mostra bibliogràfica que no et deixarà indiferent. A partir de 6 anys.


També et pot interessar...

Biblioteca Virtual
Préstec de llibres electrònics
Aplicació mòbil
Genius
Twitter
Facebook
3
4
5
6