PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
 
BIBLIOTEQUES

Biblioteca del Nord

Bims- bdn biblioteca dades
Rda. de Navacerrada, 60
08207 Sabadell
Tel.: 93 724 64 01
 
planol
 
Horari a partir de l'11 de gener de 2021
Dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 15.30 a 20.30 h
Dijous i dissabte de 9.30 a 13.30 h

Biblioteca

La Biblioteca del Nord és la biblioteca del districte 3 de Sabadell, ubicada al barri de la Planada del Pintor, i actua com a enllaç amb el sistema municipal de biblioteques públiques. Edifici inaugurat l’any 2009, i amb una superfície de més de 2.500m2 distribuïda en dues plantes, la Biblioteca del Nord és la segona més gran de la ciutat. Aquesta contribueix a revitalitzar una zona que ja està experimentant canvis decisius amb la creació del parc del Nord i la construcció d’una de les futures estacions del perllongament de la línia dels FGC. L’equipament es troba molt a prop de l’avinguda de Matadepera, un dels eixos comercials més importants de la ciutat. Equipada amb els darrers avenços tecnològics i amb un disseny exterior que evoca la imatge de prestatgeries plenes de llibres, la Biblioteca del Nord ofereix un espai ampli i acollidor. A la planta baixa s'ubiquen l'àrea infantil, l'àrea de publicacions periòdiques i audiovisuals, la sala polivalent i l’auditori. Al primer pis hi trobem l'àrea de fons general, l'àrea d'informació i referència, la zona d'internet, la sala d'estudi i dues aules de suport, una d'elles equipada amb material multimèdia . A més, hi ha l'àrea de treball intern i el magatzem. Compta amb un fons de més de 41.000 documents, dels quals més de 6.100 són CD i DVD de música i cinema, i amb més de 130 subscripcions a diaris i revistes. Pel que fa als punts de lectura i servei n'hi ha més de 400. A la seva sala d'actes, amb capacitat per a un centenar de persones, s'hi ofereixen tota mena d'activitats culturals.

Fons especials

La Biblioteca del Nord ofereix un fons documental especialitzat en el món de la discapacitat fruit de la col·laboració entre la biblioteca i les entitats relacionades amb aquest àmbit a la zona nord de la ciutat. L'objectiu del fons és apropar la realitat de la discapacitat a la ciutadania, així com facilitar l'accés a la cultura mitjançant materials adaptats i activitats de dinamització. A més, la Biblioteca conté un fons cinematogràfic de fantasia i ciència-ficció, i conserva els documents que fan referència al municipi de Sabadell (col·lecció local).

  • disCAPACITAT

  • Poble Gitano - Rromano them

Estadístiques

Directori

Fotografia de l'activitat VARETA MÀGICA DE HARRY POTTER. BIBLIOLAB. TALLER

De 5 a 10 anys. Inscripció presencial o a través de www.sabadell.cat/inscripcionsbims. A càrrec de : Smartions


De dilluns 3 de maig de 2021 a diumenge 23 de maig de 2021, dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 15.30 a 20.30 h, dijous i dissabtes de 9.30 a 13.30 h
 

Any Internacional de les Fruites i les Verdures


Fotografia de l'activitat EL DOFÍ QUE NO REIA. HORA DEL CONTE
Dimarts 25 de maig de 2021, a les 18 h

A partir de 4 anys. Cal fer Inscripció a través de www.sabadell.cat/inscripcionsbims. A càrrec de: Companyia TikTak


També et pot interessar...

Biblioteca Virtual
Préstec de llibres electrònics
Aplicació mòbil
Genius
Twitter
Facebook
3
4
5
6